Persona per tenir cura d'una senyora de 87 anys

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
Persona que hagi treballat amb gent gran, i que s'hi entengui bé.

Descripció
Donar les pastilles del matí, fer tasques bàsiques de neteja. Canviar llençols cada vegada que sigui necessari i tovalloles del bany. Posar rentadora i estendre quan calgui. Fer el canvi de bolquer i neteja. Inicialment 5 h repartides entre matí i tarda de de 8-10 matí i de 15-18h. De dilluns a divenfres. Amb possibilitats d'augmentar fins a jornada complerta. El contracte en el fa l'agència De Miguel. El sou legal.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.