ASSISTENT ATENCIO COMERCIAL

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
Busquem una persona que doni suport a l'atenció telefònica, comercial, i logística. Amb ganes de sumar-se a un equip dinàmic, intens i amb projecció. Una persona capaç de transmetre telefònicament la vocació de servei i atenció al client. Algú acostumat a treballar en equip i que mantingui el somriure. Imprescindible bon nivell ofimàtica i xxss ( Office, Navegadors,ERP....) Imprescindible bon nivell de redacció en català i castellà. Bon tracte amb el públic. Molt bon nivell de coneixements (Office, Outlook, Internet..) Francès i Anglès valorat. Persona molt organitzada, metòdica, seriosa i compromesa. Capacitat de concentració i càlcul. Valorarem coneixements o gust pel dibuix i/o el disseny. Carnet de conduir i vehicle propi o residencia prop del centre de treball Les seves tasques seran: - Atenció telefònica i presencial de clients - Elaboració de pressupostos - Seguiment de leads i comandes - Recolzament en la preparació de esdeveniments comercials y campanyes comercials. - Altres tasques del departament comercial. - Contractació de transports diaris - Coordinació i seguiment de les entrades/ sortides diàries

Descripció
Som una empresa líder en solucions d’exposició de disseny i reutilitzables. Estem especialitzats en sistemes modulars d’ alumini, leds i tèxtil imprès de gran format. Ens ocupem tant del disseny com de la fabricació i muntatge de stands, esdeveniments i exposicions. Som creatius, inquiets i atrevits i treballem perquè el nostre sector sigui cada dia una mica més sostenible i respectuós amb el medi ambient. Som també exigents i professionals i mantenim la calma en un sector on a vegades no és fàcil.... Volem incorporar al nostre equip una persona amb ganes de sumar-se a nosaltres, al nostre projecte i que comparteixi inquietuds i valors. Ens agradaria que tingués bona presència i que fos de caràcter obert, amb iniciativa, proactiva i vocació de servei al client.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.