Ajudant/a de cambrer a sala

Oferta

Població
Pals

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència de 2 a 3 anys en servei de barra i restaurant. Netedat i bona presència. Coneixement de idiomes Francés i Anglés a nivell restauració. Prendre comandes, preparar-les, tirar una cervesa o canviar un barril, saber portar una safata, cobrar en tpv, son algunes de les funcions a realitzar. Bons horaris compatibles amb la conciliació familiar.

Descripció
En dependència del cap de sector, cerquem ajudants de cambrers per Hotel 4 Estrelles amb restaurant de carta i menú gastronòmic.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.