Tècnic/a per Serveis Jurídics

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Grau o llicència en Dret, o bé Cicle Formatiu Superior en l’Àmbit Jurídic. No és necessari que estigui col·legiat/ada. Experiència valorable. Domini del català i castellà. Nivell bàsic d’informàtica. S’ofereix Contracte indefinit. Jornada 25 hores setmanals, de 9 a 14 h. Salari brut 899,37 € en 14 pagues.

Descripció
Confecció contractes mercantils i civils. Atenció al client en l'àmbit assessorament. Recerca legislativa. Preparació de tota mena d’escrits judicials i extrajudicials. Suport a altres departaments de l'assessoria.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.