Conductor amb carnet de conduir C+E y CAP

Oferta

Població
Vulpellac - Fonteta - Peratallada

Experiència / Requisits sol·licitats
ESO

Descripció
Descripció A Catalunya Modulos I Mobile Homes SL, busquem un conductor amb permís de conduir C+E i CAP per a transport i lliurament de Mobile Homes. Requisits mínims - Estar en possessió del carnet C+E i CAP (Indispensable) - Motivació i iniciativa en el treball - Ganes de formar part d'un equip ja consolidat - Companyonia i capacitat de treballar en equip Oferim: - Contracte indefinit subjecte a període de prova. - Salari a convenir - Jornada completa de dilluns a dissabte.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.