Educador/a – Jardí Botànic Cap Roig

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
La teva formació ideal és: Grau, llicenciatura o diplomatura de la branca científica-tecnològica: (Ciències Ambientals, Biologia, Geografia, Química, Educació Ambiental) o altra formació relacionada amb el medi natural. ?? o Domini del Català, Castellà i valorable altres idiomes com l’anglès o el francès.? o Experiència en tasques d’atenció al visitant/ciutadania. o Coneixements botànics i de jardineria. o Imprescindible disposar de carnet de conduir (B1) i vehicle propi per a arribar al lloc de treball. o Residir al Baix Empordà o comarques veïnes. Quines seran les teves competències i habilitats??? ?? Ens agradaria que poguessis aportar a l’equip: o Interès i orientació cap a la sostenibilitat i el medi ambient. o Identificació i compromís amb els objectius de la campanya i el seu assoliment. o Iniciativa i capacitat per promoure i activar la participació ciutadana.?? o Actitud proactiva i dinàmica.?? o Intel·ligència emocional i comunicació assertiva. o Treball en equip i cooperació. o Flexibilitat i adaptabilitat al canvi. o Capacitat d’atendre perfils de públic diferents.

Descripció
A Anthesis Lavola som l’equip activador del canvi! El nostre objectiu? Ho tenim clar! Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenible i just. Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupem i posem en acció diversos serveis i productes pensats per a crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn. Si com a nosaltres també t’apassiona el medi ambient i creus que l’educació ambiental és la peça clau per una societat i un planeta més sostenibles, continua llegint perquè Anthesis Lavola som el teu equip! Uneix-te a l’equip de Campanyes i ajuda’ns a assolir un repte important: Divulgar i transmetre coneixements i experiència a les persones visitants del jardí botànic de Cap Roig per tal de fer de la seva visita la millor experiència, a més de conscienciar i tenir cura de l’entorn. Coneix la teva missió Quins són els teus reptes i objectius Formaràs part de l’equip del parc jardí botànic de Cap Roig on informaràs, acolliràs i dinamitzaràs les visites guiades de les persones visitants per tal de guiar-los i orientar-los en la seva experiència. Portaràs a terme diferents taques que estaran orientades a l’atenció i la rebuda dels visitants del parc, l’executaràs programes de visites guiades i tallers didàctics a la planta de reciclatge i centres educatius, també hauràs de mantenir el control de l’estoc dels materials fungibles que puguis necessitar per a desenvolupar les activitats. Serà important que puguis comunicar i gestionar les possibles incidències.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.