Xarcuter/a

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Domini de castellà i/ o català. Valorable francès. Vehicle per arribar al lloc de la feina. Cal experiència prèvia. Cal netedat, ordre i amabilitat en el tracte. S’ofereix Contracte indefinit. Jornada partida de 9 a 13 h i de 17 a 20 h Dies de descans: diumenge tarda, dilluns i dimarts (d’octubre a abril) la resta de l’any diumenge tarda i dilluns. Possibilitat de fer mitja jornada, possibilitats de tenir més responsabilitats. Sou net 1.400 € en 12 pagues.

Descripció
Atendre i despatxar a la gent a la botiga i a la xarcuteria. Tallar embotit i formatges. Fer provisió de rebre comandes.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.