Electricista instal·lacions solars i vehicle elèctric

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Àmplia experiència en electricitat i feines de lampista. Es valorarà coneixements de manteniment en general. Molt important un mínim de 5 anys d'experiència en electricitat. Persona responsable i compromesa.

Descripció
Instal·lació i posada en marxa de tot tipus de sistemes d'energia solar fotovoltaica: autoconsum residencial, industrial, aïllades, bateries de plom, bateries de liti, estacions de càrrega de vehicle elèctric i petites automatitzacions. Tindrà un ajudant al seu càrrec i s'espera que tingui una ràpida progressió dins l'empresa en un sector en creixement i de futur. A partir de 1900€/mes, segons vàlua del candidat i experiència. S'ofereix aprenentatge constant en tot tipus de marques i sistemes. Horari a convenir.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.