Mosso de quadra/cavalls - PROGRAMA 30 PLUS (persones majors de 45 anys)

Oferta

Població
Vulpellac - Fonteta - Peratallada

Experiència / Requisits sol·licitats
Es valorarà experiència anterior en feines anteriors, comprensio i parla del castellà i a poder ser del catala, vehicle propi. Predisposicio i fer equip. REQUISITS per formar part del Programa 30 Plus: - Tenir més de 45 anys i/o estar en situació d’atur de llarga durada - Estar apuntades a l’Oficina de Treball com a Demandants d’Ocupació No ocupades - Residència i empadronament a Torroella de Montgrí, Palafrugell, Calonge, platja d'Aro o Sant Feliu de Guíxols - Compromís per fer una formació obligatòria relacionada amb el lloc de treball a desenvolupar abans d’iniciar el contracte (d’entre 30 i 100h).

Descripció
Mosso de quadra: Tot lo relatiu a la cura i benestar dels cavalls, les seves funcions principals inclouen: Neteja de quadres y paddocks, alimentar cavalls amb fenc i pinso, jardineria de l'hípica i manteniment senzill, entre altres... es valorarà conducció de maquinaria tractor, dumper, toro, quad, vehicles.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.