Personal Ajudant de Cuina - Centre Sant Feliu Gent Gran

Oferta

Població
Sant Feliu de Guíxols

Experiència / Requisits sol·licitats
REQUISITS: • Estudis primaris o equivalent • Experiència en lloc de treball similar ES VALORARÀ: • Experiència en àmbit residencial. • Formació en relació al lloc de treball. • Perfil personal. TERMINI DE PRESENTACIÓ: 18 de febrer de 2024 CANDIDATS/ES INTERESSATS/DES: Envia un CV actualitzat adjuntant carta de motivació i justificants de formació –tot en un sol document .pdf (màxim 20MB)-, a borsadetreball@fgsuris.cat Referència: SFG-AJCUINA Per a més informació, 972 60.92.39 – csoler@ssibe.cat (Sra. Carmen Soler)

Descripció
Ajudant de cuina d'una residència assistida i centre de dia

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.