Tècnic/a o Monitor/a Esportiu per activitats de Vela i Mar (Maig - Agost 2024)

Oferta

Població
Palamós

Experiència / Requisits sol·licitats
Només és necessari tenir experiència com a monitor@, ja que donem la formació necessària per guiar els esports que practiquem i ensenyem. Tindrem molt en compte l'experiència en esports d'aigua. Preferible amb titulació de tècnic/a esportiu en Vela, Piragüisme o altres relacionades (CFGM o CFGS relacionats amb activitats esportives).

Descripció
Tècnic/a o Monitor/a d'Esports a Palamós per guiar activitats relacionades amb el Mar, Vela i la Platja. Casals d'estiu molt familiars per a infants d'entre 6 i 14-16 anys amb diverses activitats i jocs tant dins com fora de l'aigua. Les activitats consistiran en acompanyar als Infants en la iniciació a als esports de Mar i Vela, i a gaudir del mar i de la natura. Disponibilitat per començar dies puntuals al Maig i Juny, i total de dilluns a divendres al juliol i agost. Horari: de 08:30 a 13.00h (casal d'estiu) i tardes puntuals. Possibilitat de fer només horari matins Lloc: Platja Gran (Palamós)

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.