Cambrer/a d'habitacions per hotel.

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
- Persona amb experiència demostrable com a cambrer/a de pisos en hotels, resorts, apartaments o càmpings, preferiblement. - Disposar de formació professional relacionada amb l’hostaleria (no imprescindible). - Amb domini del català i/o castellà. Valorarem coneixements d’anglès. - Busquem una persona responsable, orientada a la tasca, amb capacitat per al treball en equip.

Descripció
QUI SOM? Grup Med Playa, holding empresarial dedicat principalment a la gestió d’empreses del sector turístic hoteler, amb 1.700 treballadors/es i que gestiona 18 hotels i altres línies de negoci, necessita incorporar un/a cambrer/a de pisos per l’Hotel Monterrey, hotel turístic ubicat a Platja d’Aro (Girona, Costa Brava). QUÈ BUSQUEM? Un/a cambrer/a de pisos que reporti a la governanta i vetlli per la neteja i bon estat de les diferents instal·lacions, prioritzant un bon servei al client. Les funcions principals del lloc són: • Realitzar la neteja i posada a punt de les habitacions de l’hotel. • Neteja de les àrees comunes, cuidant el bon estat de les instal·lacions i el mobiliari. • Garantir una bona atenció al client, comunicar anomalies detectades a les instal·lacions de l’hotel. • Complimentar les fulles de treball i entregar els objectes oblidats pels clients al departament corresponent. QUÈ OFERIM? - Incorporació per Setmana Santa i des de finals de maig fins a finals de setembre. - Jornada intensiva amb 2 dies lliures a la setmana (rotatius) - Contracte fix discontinu. - Formació interna i possibilitat de creixement dins l’empresa. - Remuneració: 1600 € bruts/mensuals aproximadament.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.