Oferta
Població
Begur
Experiència / Requisits sol·licitats
- Formació mínima: CFGM restauració/turisme/hostaleria.
- Experiència mínima: 3 anys com a cap de sala.
- Valorable coneixements de sumilleria i cocteleria.
- Domini de TPV i PDA/handy.
- Idiomes: Català i castellà nivell avançat, anglès i francès nivell mig.
- Coneixements d'internet i correu electrònic, word i excel bàsics.
- IMPRESCINDIBLE residir a Begur o rodalies.
- Disposar de carnet de cotxe i vehicle si es viu fora de Begur.
Descripció
- Dirigir, supervisar i avaluar el bon funcionament del restaurant i del personal de sala.
- Controlar despeses, mantenint ràtios per complir els objectius marcats i identificant possibles millores.
- Establir noves estratègies i procediments per millorar l'experiència del client.
- Gestionar amb eficiència el restaurant i garantir el compliment de la normativa i protocols.
- Responsabilitzar-se de les reserves de sala i assignacions.
- Col·laborar amb la direcció en la selecció de noves incorporacions.
- Coordinar, capacitar, supervisar i liderar equip de sala.
- Elaborar quadrants d'horaris, dies de descans, reposició de festius.
- Tenir coneixement dels productes i metodologia d'elaboració dels plats i la carta.
- Treballar amb servei de carta amb un equip de 2-3pax.
- Participar en el servei a sala, assessorant al client.
- Gestionar stocks, comandes i compres a proveïdors.
- Responsabilitzar-se de les caixes.
- Vetllar per la satisfacció del clients i fidelitzar-los.
HORARIS:
-Febrer a Setmana Santa + octubre a tancament mig desembre: 11:30 a 15:00-16:00 + 19:00 a 23:00 (3 dies de festa)
-Setmana Santa a juny + setembre: 11:30 a 15:00-16:00 + 19:00 a 23:00 (2 dies de festa)
-Juny-setembre: 11:30 a 16:00 + 19:00 a 24:00 (1,5 dies de festa)
SALARI: 2.000€/nets + bonus final d'any 2.000-3.000€ + 100-200€ propines (2.400-2500€/mes)