Responsable de Neteja i Bugaderia

Oferta

Població
Sant Feliu de Guíxols

Experiència / Requisits sol·licitats
? Formació batxillerat o cicle formatiu.

Descripció
La Fundació Guíxols Surís, entitat titular de la residència assistida i centre de dia Sant Feliu Gent Gran i de la residència Suris Gent Gran, es una entitat assistencial social sense ànim de lucre. Consta de 2 centres La residència assistida i centre de dia Sant Feliu Gent Gran disposa de 90 places de Residència Assistida – 85 de les quals estan concertades amb la Direcció general de l’autonomia personal i la discapacitat (DGAPD) del Departament de Drets Socials i 30 places de Centre de Dia – 20 d’elles concertades amb la DGAPD. La residència Suris Gent Gran disposa

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.