Monitor/a de suport.

Oferta

Població
Ullà

Experiència / Requisits sol·licitats
- Experiència amb infants. - Certificat negatiu de delictes sexuals actualitzat del març/abril del 2024.

Descripció
Cerquem monitor/a per cobrir UNA VACANT a ULLA de 5h/setmana a l'ESCOLA PUIG RODÓ a ULLA. HORARI: De dilluns a divendres de 13:45 a 14:45 h. Obligatori: es necessita experiència prèvia i TENIR EL CERTIFICAT DE DELICTES SEXUALS ACTUALITZAT DEL 2024. Les tasques a realitzar consistiran en l’assistència i l’acompanyament a alumnes amb necessitats especifiques de suport educatiu en centres escolars. Això és, infants amb dificultats en l’autonomia personal i/o en la regulació de la conducta, alumnes amb problemes de salut i/o discapacitat associats a la mobilitat, etc. L’objectiu és facilitar la seva inclusió educativa i aconseguir el seu desenvolupament integral i una major autonomia personal. Imprescindible disposar del certificat negatiu de delictes sexuals actualitzat. Es valorarà experiència amb infants amb necessitats específiques de suport educatiu (nese) amb clara orientació i vocació en l’atenció a infants.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.