AJUDANT FOODTRUCK

Oferta

Població
Serra de Daró

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència en cuina valorable, tot i que són procesos fàcils i pre-cuinats ja. Vehicle per desplaçament al lloc de treball.

Descripció
Estem buscant personal per la temporada d'estiu, finals de Juny a primers de Setembre. Per una de les foodtrucks amb ubicació fixe, no hi ha desplaçaments. Però cal vehicle per anar al lloc de treball. Lloc Serra de Daró. Horari de Dijous a Diumenge de 19h a 24h. Experiència en cuina valorable, tot i que són procesos fàcils i pre-cuinats ja.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.