Electricista oficial

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència contrastada en electricitat (oficial de primera / segona). Capacitat d'organització i de tenir un ajudant al seu càrrec. Persona seriosa i que gaudeixi amb la feina ben feta.

Descripció
Tot tipus d'instal·lacions domèstiques però la seva feina estarà centrada en instal·lacions solars, vehicle elèctric, aerotèrmia i aire condicionat. S'ofereix especialització i formació en aquests temes. S'espera una ràpida progressió dins l'empresa. Cal haver treballat de manera independent en tasques d'electricitat. Sou segons candidat. Empresa petita on s'ofereix bon horari i bon ambient de treball.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.