Eco Resort situat a la Costa Brava, busquem un lampista amb experiència en instal.lacions i mantenimient eficient dels sistemes d'il.luminació, aigua, electricitat, gas i climatització.

Oferta

Població
Pals

Experiència / Requisits sol·licitats
* Experiència comprovada com lampista o en lloc similar. * Coneixements en instal.lacions elèctriques, fontaneria, gas i climatització. * Habilitats per diagnosticar i resoldre incidències en instal.lacions i equips, de forma eficient. * Compromís amb la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient. * Incorporació immediata. * Contracte fixe discontinu (posibilitat de conversió en indefinit). * Salari competitiu en acord amb l'experiència i habilitats del candidat/a. * Horari pressencial (Pals, Girona). * Torn de treball en funció de la temporada.

Descripció
* Col.laborar en la realizació d'instal.lacions elèctriques eficients i segures, segons els estàndars i normatives corresponents. * Col.laborar en el manteniment, reparació i averies. Tasques d'electricitat, fontaneria, gas i climatizació. * Col.laborar en la implementació de pràctiques d'eficiència energètica i sostenibilitat en totes les operacions elèctriques i de fontaneria.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.