Cambrer/a a Restaurant El Blau - Eco Resort Interpals

Oferta

Població
Pals

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència prèvia en el sector d'hostaleria (preferiblement en funcions similars). Actitud positiva i capacitat per treballar en equip. Orientació al client i habilitats de comunicació. Disponibilitat per treballar en horaris flexibles, incloent-hi caps de setmana i festius. Si estàs interessat a formar part del nostre equip, envia'ns el teu currículum vitae i una breu carta de presentació destacant les teves experiències rellevants i per què t'agradaria unir-te a Interpals Eco-Resort. Esperem conèixer-te aviat i compartir junts l'experiència Interpals!

Descripció
Uneix-te al nostre equip a Interpals Eco-Resort! Estem buscant cambrers i ajudants de cambrers dinàmics i entusiastes per formar part de la nostra família. Si t'apassiona oferir un excel·lent servei al client en un entorn natural i relaxat, aquesta és la teva oportunitat! Oferim flexibilitat laboral amb possibilitats de treballar per hores o jornada completa, per adaptar-nos a les teves necessitats. A més, tindràs l'oportunitat de desenvolupar-te professionalment en un ambient acollidor i amigable.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.