Conductor/a Autobús Servei Regular (Bases de Begur/ Figueres/ Lloret de Mar)

Oferta

Població
Begur

Experiència / Requisits sol·licitats
Què et demanem? -Residència o possibilitat de residir a la província de Girona. Amb disponibilitat per a treballar des de les bases de Begur, Figueres i/o Lloret de Mar. -Imprescindible Carnet D i CAP. -Experiència mínima 2 anys en funcions de conducció de vehicle pesant, preferiblement autobús. -Es valorarà formació en Atenció al Client, Idiomes o cursos de conducció econòmica i ecològica i primers auxilis. -Imprescindible persona responsable, amb clara orientació al client.

Descripció
En dependència del Cap/a de Trànsit, la teva missió serà la de prestar el servei al qual se li assigni, complint amb els estàndards de qualitat establerts i vetllant per l'atenció i satisfacció dels clients del transport. Què faràs? -Realitzaràs les rutes de Transport de Passatgers assignades -Vetllaràs per la màxima satisfacció del client des de l'entrada en el vehicle i durant tot el trajecte. -Tasques inherents als serveis: •Verificaràs la documentació del vehícle •T'encarregaràs de la liquidació dels ingressos i emplenament del full de ruta. •Emplenaràs i comunicaràs els comunicats d'accident. •Faràs lliurament de fulls de reclamació i comunicació de possibles incidents. Què t'oferim? -Incorporació en l'empresa centenària de transport de passatgers més important de Girona. -Incorporació en projecte estable amb contracte indefinit. -Salari 2.000€/bruts/mensuals -Pla de Retribució Flexible (Segur salut, Tiquet Restaurant...) -Moltes altres avantatges per ser treballador Moventis (accés a e-formació, eines de treball capdavanteres en tecnologia...)

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.