Arquitecte/a júnior

Oferta

Població
Palamós

Experiència / Requisits sol·licitats
Busquem una persona jove i amb ganes d'introduir-se en el sector. Graduat/da en arquitectura o acabant estudis. Capacitat de treball en equip i autonomia per treballar individualment. No es requereix experiència prèvia.

Descripció
Desenvolupament de projectes d'arquitectura, elaboració de certificats d'eficiència energètica, cèdul·les d'habitabilitat i ITES.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.