Oferta
Població
Calonge-Sant Antoni
Experiència / Requisits sol·licitats
-Gestionar i formar al personal de sala, incloent-hi cambrers/as, barmans, etc
-Desenvolupar i implementar polítiques i procediments de servei per a garantir un servei al client d'alta qualitat.
-Garantir el compliment de les normes sanitàries i de seguretat.
-Col·laborar amb el/la cap/a de cuina per a crear i actualitzar la nostra oferta de menús.
-Gestionar les reserves del restaurant i esdeveniments derivats.
-Atendre les consultes dels nostres clients, i solucionar qualsevol gestió relacionada.
-Mantenir un ambient net i acollidor en el restaurant.
-Assessorar els clients en l'elecció dels menús i sobre la nostra carta de vins del Empordá.
Descripció
-Gestionar i formar al personal de sala, incloent-hi cambrers/as, barmans, etc
-Desenvolupar i implementar polítiques i procediments de servei per a garantir un servei al client d'alta qualitat.
-Garantir el compliment de les normes sanitàries i de seguretat.
-Col·laborar amb el/la cap/a de cuina per a crear i actualitzar la nostra oferta de menús.
-Gestionar les reserves del restaurant i esdeveniments derivats.
-Atendre les consultes dels nostres clients, i solucionar qualsevol gestió relacionada.
-Mantenir un ambient net i acollidor en el restaurant.
-Assessorar els clients en l'elecció dels menús i sobre la nostra carta de vins del Empordá.