Avís legal

 

En virtut de la normativa en matèria de protecció de dades li informem que lesseves dades personals seran incloses en un fitxer denominat ”borsa de treball” responsabilitat del Consell Comarcal del Baix Empordà amb domicili a C/ dels Tarongers 12, La Bisbal de l’Empordà (Girona) 17100 i NIF P6700009A.

Les seves dades seran tractades amb la finalitat de gestionar el seu registre a la plataforma i la seva inscripció a les ofertes de treball. Aquestes dades seran cedides a persones privades que puguin oferir treball i es conservaran d’acord amb els terminis establerts al marc normatiu regulador dels serveis dels responsable i la normativa d’arxius aplicable.

En qualsevol cas podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació i de portabilitat de les dades mitjançant un escrit dirigit a C/ dels Tarongers 12, La Bisbal de l’Empordà (Girona) 17100 o posant-se en contacte amb el Delegat de Protecció de Dades a través del correu electrònic dpd@baixemporda.cat. En tot cas, si ho considera, podrà presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (www.apdcat.cat)

 

Informació bàsica de protecció de dades
Responsable del tractament: Consell Comarcal del Baix Empordà
Finalitat: registre i gestió de les persones usuàries de la borsa de treball del Consell.
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades es conservaran durant el termini d’un any. No es comunicaran a terceres persones sense el consentiment de la persona interessada.
Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se al Consell.
Trobareu més informació a l’adreça [https://www.baixemporda.cat/ca/politica-de-privacitat/]

 

Ajuntament de Mont-ras
Ajuntament de Pals
Ajuntament la Bisbal d'Empordà
Ajuntament de Begur
Ajuntament d'Ullà
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Ajuntament de Palafrugell
Ipep
Ajuntament de Verges
Ajuntament de Calonge