Dependent/a.

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
- No necessitem que tinguis experiència, només ganes. NOSALTRES ET FORMEM! - Valorable experiència en Retail i Atenció al Client. - Passió pel servei personalitzat al client i a la venda. - Orientació cap a la consecució d'objectius comercials. - Residència o possibilitat de viure prop de la botiga. - Motivació per desenvolupar la teva carrera professional. - La implicació, el treball en equip i la capacitat d'aprenentatge són competències claus dels nostres equips.

Descripció
Atendràs els clients de manera proactiva, adaptant-te a les seves necessitats i ajudant-los durant tot el procés de venda, formaràs part del procés de venda, des de l'inici fins al final, realitzaràs accions de fidelització segons la política d'empresa, participaràs en la consecució dels objectius de vendes, així com dels indicadors comercials (KPIS), realitzaràs el cobrament dels productes mitjançant els diferents mètodes de pagament, podràs proposar suggeriments de millora per a donar millor resposta a la necessitat dels nostres clients, gestionaràs l'estoc de botiga, col·laboraràs juntament amb el teu equip per a ser els millors en tots els procediments operatius de la botiga, mantindràs ordenada i neta la secció, participant també en les tasques de magatzem, donant vida a la botiga des de dins, faràs costat al teu Manager en la gestió del Visual Marxandatge i tindràs la possibilitat de realitzar moltíssimes funcions més per a poder convertir-te en un@ “"retail expert” comptant amb el suport necessari i aconseguir el millor de tu.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.