Enginyer projectista

Oferta

Població
Santa Cristina d'Aro

Experiència / Requisits sol·licitats
Es valorarà experiència en llocs similars i coneixements de Revit.

Descripció
Busquem incorporar Enginyer projectista d'instal·lacions d'edificis industrials, comercials i residencials per formar part d'un equip multidisciplinar per a la redacció de projectes tans de lart d'instal·lacions com de tot allò relacionat amb la sostenibilitat d'edificis (Cert. energètica, energies renovables domòtica, cicle de vida, nous materials), possibilitat de fer seguiments de projectes a obra i redacció de prjectes d'activitat i/o projectes constructius. www.tde.cat

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.