Personal Cuina - Resort Hoteler

Oferta

Població
Gualta

Experiència / Requisits sol·licitats
Gestionar el consum de matèries primeres i subministraments. Control de Qualitat Gestionar el personal al seu càrrec. Cal experiència en la gestió de personal i d'equips. Coneixements de tècniques cuina moderna. Acostumat a un alt volum de treball. Requereix voluntat per aprendre i proactivitat. Ambient jove i dinàmic en un paratge idílic. Compromesa amb la seva feina. Persona flexible i adaptable. Persona educada, organitzada, pacient i acostumada a treballar sota pressió. El Sou es valorarà segons vàlua del candidat així com l´experiència del mateix.

Descripció
Seleccionem 2on Responsable Cuina: Substituir al Responsable de Cuina en la seva absència. Suport en la confecció de plats i en la partida amb més càrrega de treball. Gestionar el consum de matèries primeres i subministraments. Control de Qualitat. Gestionar el personal al seu càrrec. Coneixements de tècniques cuina moderna i Asiàtica. Experiència Gestionant equips en Restaurants Gastronómics i/o en Hotels de 4* i 5*. Acostumat a un alt volum de treball. Requereix voluntat per aprendre i proactivitat. Ambient jove i dinámic en un paratge idílic. Cerquem una persona amb capacitat organitzativa. Compromesa amb el seu treball. Gran capacitat de flexibilitat. Persona educada, organitzada, pacient i acostumada a treballar sota presió. El Sou es valorarà segons vàlua del candidat així com l´experiència del mateix. Seleccionem també Personal Cuina: Cuiners, Ajudants Cuina i Personal Office.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.