Ajudant de cuina per a restaurant de tapes*

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència anterior com a ajudant de cuina amb caràcter proactiu a l'hora de desenvolupar les tasques pròpies del lloc de treball.

Descripció
La funció principal serà la de donar suport al cap de cuina. Preparar tots els elements indispensables per a poder cuinar per als clients i ajudar a preparar els acabaments dels plats així com postres. El restaurant és d'ambient familiar i es serveixen tapes de productes de proximitat, sobretot de peix.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.