Personal per departament de Compres - Magatzem Hotel

Oferta

Població
Sant Feliu de Guíxols

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència demostrable mínim 1 any Residència a la zona o rodalies

Descripció
Realitzar les compres i comandes amb proveïdors coordinant prèviament amb cada un dels departaments de l'hotel. Gestionar l'estoc dels magatzems, revisió d'inventari de cada departament/magatzem Gestió de devolucions i reclamació a proveïdors Control d'albarans i factures Organitzar i muntar el magatzem de manera eficaç i ordenada Recepció de comandes de proveïdors Comprovació i col.locació del material rebut per el proveïdor

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.