Recepcionista de nit.

Oferta

Població
Sant Feliu de Guíxols

Experiència / Requisits sol·licitats
Detall de l'experiència requerida: -Experiència mínima de 1 any en la mateixa posició o similar en hotels. -Estudis universitaris en Direcció Hotelera, Turisme o similar. -Imprescindible tenir coneixements alts de anglès i francès, es valoraran positivament altres idiomes. -Valorable coneixements de softwares hotelers, especialment Opera. -Alta vocació de servei al client. -Alta capacitat de treball en equip. -Bona presencia. - Horari torn de nit.

Descripció
Ser amfitrió davant els hostes a l'arribada i durant la estància. Realitzar check-in i check-out de clients. – Atendre les peticions del client i fer-ne el seguiment. – Revisió i realització de reserves. – Atenció al client i gestió de queixes o reclamacions. – Controlar la facturació diària i realitzar el tancament de caixa. – Mantenir actualitzat el sistema. – Correcta atenció dels clients VIPS i repetidors. Detall de l'experiència requerida: -Experiència mínima de 1 any en la mateixa posició o similar en hotels. -Estudis universitaris en Direcció Hotelera, Turisme o similar. -Imprescindible tenir coneixements alts de anglès i francès, es valoraran positivament altres idiomes. -Valorable coneixements de softwares hotelers, especialment Opera. -Alta vocació de servei al client. -Alta capacitat de treball en equip. -Bona presencia. - Horari torn de nit.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.