Graduat/des en infermeria.

Oferta

Població
Palamós

Experiència / Requisits sol·licitats
Títol de Graduat/da o Diplomat/da en Infermeria Disponibilitat horària

Descripció
El Centre Sociosanitari Palamós Gent Gran disposa de 165 llits d’internament repartits en: 1 Unitat de Mitja Estada Polivalent per a convalescència i cures pal·liatives (40 llits) 1 Unitat de Llarga Estada Sociosanitària i 1 Unitat de Residència Assistida, També disposa d’una unitat d’atenció diürna amb 30 places del Centre de Dia i 20 places d’Hospital de Dia. Una EAIA de demències i una EAIA de cures pal·liatives. El Sociosanitari dóna cobertura a l’Hospital d’Aguts amb un servei d’UFISS i a l’Atenció Primària amb un Servei de PADES. 2 places a dedicació completa (1620 h/anuals) en torn nit. 2 places a dedicació completa (1620 h/anuals) en torn variable (corretorns). • Contractació indefinida. • Sou segons II Conveni Col·lectiu de treball dels hospitals d’aguts, centres d’atenció primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental, concertats amb el SCS. • Programa de Formació Continuada. FUNCIONS i RESPONSABILITATS: • Preparar, distribuir, administrar i fer el seguiment de la medicació i dels tractaments prescrits pel professional mèdic. • Fer una avaluació continuada de les necessitats bàsiques de les persones ateses. • Aplicar les tècniques pròpies d’infermeria. • Participar en les sessions interdisciplinàries per tal d’elaborar, avaluar i modificar el PIA de cada persona. • Planificar i realitzar actuacions d’educació sanitària. • En cas de presentar-se una alteració de l’estat de salut d’un/a usuari/ària, en absència del/de la metge/essa del centre residencial, prendre les mesures adreçades a garantir una adequada atenció sanitària, d’acord amb el protocol establert en el centre. • Establir la comunicació interna entre els diferents torns de treball i registrar de forma escrita la informació necessària per tal de garantir la continuïtat assistencial TERMINI DE PRESENTACIÓ: Fins el dia 18 Març de 2021. CANDIDATS/ES INTERESSATS/DES: Entra a la web www.ssibe.cat – borsa de treball, clica damunt l’oferta de treball que correspon i clica damunt a la pestanya “INSCRIURE’M EN AQUESTA OFERTA” - cal omplir tots els camps i adjuntar CV actualitzat i carta de motivació -en un sol document .pdf (màxim 20MB). Referència: PGG-INF Per més informació, trucar al telèfon 972 60.92.39 i demanar per Sra. Dolors Margarit, o bé enviar e-mail a: recursoshumans@ssibe.cat

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.