Educador/a ambiental amb francès per dinamitzar activitats als Jardins de Cap Roig.

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Requisits: ? Titulació universitària superior (biologia, ciències del mar, ciències ambientals, pedagogia, geologia, física, química, microbiologia, biotecnologia, matemàtiques, història, enginyeria, humanitats...). ? Imprescindible: Idiomes: català (C1), castellà (C1), anglès (C1) i francès (B2). ? Aptitud per dinamitzar activitats a adults, grups i familiars. ? Carnet de conduir B1 i vehicle propi per accedir al lloc de treball. ? Flexibilitat horària de dijous a diumenges. ? Residència a l’Empordà o rodalies. ? Es valoraran coneixements en jardineria. Oferim: ? Formar part d’una organització compromesa amb el medi ambient i que vetlla per fer del món un lloc més sostenible. ? Bon ambient de treball. ? Llocs de treball: 1 educador/a ambiental. ? Ubicació del lloc de treball: Palafrugell. ? Incorporació: immediata. ? Jornada de treball: 8 hores al mes (segons calendari de dijous a diumenge). ? Si vols formar part del procés omple el formulari del web: http://talent.lavola.com indicant l’oferta: “Educador/a ambiental (Palafrugell) amb francés”

Descripció
Seleccionem una persona empàtica, extravertida i dinàmica, amb capacitat per a la divulgació i la transmissió del coneixement, amb caràcter obert i facilitat pel treball en equip, amb experiència en educació ambiental i/o en realitzar visites guiades en un centre històric, amb flexibilitat i disponibilitat horària, per a la dinamització d’un programa d’educació ambiental en un centre d’interpretació a Palafrugell. La persona seleccionada dinamitzarà un programa educatiu en un espai concebut per a tot tipus de públic, amb una oferta natural, cultural i social on el visitant pot gaudir de visites guiades, tallers i concerts. L’educador/a en el seu itinerari, proposa tres mirades: la paisatgística, la històrica i la botànica. Responsabilitats: ? Realització d’activitats i tallers mediambientals destinats a escolars i famílies (visita guiada pel centre d’interpretació explicant la composició botànica i donant a conèixer les principals adaptacions de les plantes al nostre clima, i una part pràctica a l’aula d’observació, equipades amb lupes digitals per poder observar els detalls microscòpics de mostres vegetals i minerals). ? Control d'accessos i atenció al públic. ? Preparació i facilitació als visitants del material documental. ? Rebuda del grup, desenvolupament de l’activitat i comiat.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.