Dependent/a.

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Busquem persones com tu! - Responsables. - Apassionades pel món de l'alimentació saludable. - Entusiasmades per guiar i satisfer als nostres clients. - Compromeses amb l'equip. - Amb ganes d'aprendre i millorar. - Valorarem positivament si parles diferents idiomes. - Imprescindible tenir disponibilitat per desplaçar-se durant la fase formativa i d'integració a altres botigues.

Descripció
Ametller Origen som una empresa en expansió del sector alimentari que gestiona de forma integral el procés de producció i comercialització dels seus productes. Cultivem, elaborem i seleccionem els nostres productes per garantir sabor i qualitat des de l'origen. El nostre propòsit es promoure un estil de vida més saludable i sostenible, facilitant l’accés a una alimentació més nutritiva, plaent i neta, amb un ferm compromís amb la societat i el medi ambient. Vols formar part del nostre equip per fer arribar el nostre propòsit a la comunitat? Cerquem companys/es d'equip per la nova botiga de Platja d'Aro: - Venedors/es. - Mossos/es de botiga. Què faràs? - Atendre i satisfer les necessitats dels nostres clients. - Garantir la qualitat i conservació del producte. - Reposar el producte a la botiga. - Rebre i organitzar el gènere al magatzem. - Cobrar a caixa. - Mantenir l’ordre i la neteja de les instal•lacions.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.