Dependent/a ( Programa 30 plus - Persones Majors de 30 anys)

Oferta

Població
La Pera

Experiència / Requisits sol·licitats
Valorable coneixements agrícoles i proximitat geogràfica. Carnet de cotxe i vehicle propi. Orientació al client, polivalència i dinamisme. Bones condicions físiques per aixecar pes i fer tasques agrícoles.

Descripció
Es busca dependent. Persona responsable, amb iniciativa i amb bona presència per a dur a terme tasques derivades d'atenció al públic, manteniment de l'hort i zones verdes, control de magatzem de sacs de pinsos per a animals, sacs d'abono...

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.