Formador/a (donat d'alta com a autònom) per a formació de cambrer/a de 50h de durada a la Comarca del Baix Empordà.

Oferta

Població


Experiència / Requisits sol·licitats
Han d'acreditar mitjançant vida laboral, certificats d'empresa i factures, que compleixen un d’aquests dos requisits: - 600 hores d'experiència docent acreditables, en especialitats de la família professional a la que s'adreci l'acció formativa (en aquest cas atenció al client en hostaleria), o bé - 2 anys d'experiència laboral en l'àmbit de la família professional a impartir i 300 hores d'experiència docent acreditables. Imprescindible: Estar donat d'alta com a autònom.

Descripció
Dissenyar i impartir la formació de cambrer/a de 50h de durada per Joves. Dates: del 12 al 29 d'abril del 2021.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.