Aprenent/a manteniment de calderes per Palamós

Oferta

Població
Palamós

Experiència / Requisits sol·licitats
Resident per la zona de Palafrugell, Palamós o rodalies. Persona amb bona presència, motivació per aprendre i créixer en el sector. Coneixement de català i castellà. S'ofereix: Contracte temporal de 6 mesos prorrogable. Jornada laboral completa. Horari de 8.00 a 18.00 h. Salari segons conveni.

Descripció
Suport a l’oficial de primera a realitzar el manteniment i reparació de calderes de gas i instal•lacions. Muntatge de components dels equips, aprendre a diagnosticar avaries, conèixer les possibles solucions, etc. Manipulació d’eines manuals i lectura de plans i esquemes elèctrics.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.