Lampista.

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència de més de 5 anys en lampisteria, motivació i ganes d'aprendre, bon tracte amb el públic i predisposició per a treballar. Saber treballar amb diferents materials, desguassos... i saber desembolicar-se tant en una instal·lació nova com en una avaria. Permís de conduir. Aquesta oferta és gestionada per la Fundació Adecco, una entitat sense ànim de lucre. Tenim uns requisits imprescindibles: ser major de 45 anys, tenir el certificat de discapacitat superior al 33% o tenir el certificat assegurant haver patit una situació de violència de gènere. Si formes part d'un dels col·lectius, apunta't a l'oferta, ja que és un requisit obligatori.

Descripció
Ets major de 45 anys? Tens el certificat de discapacitat? Si compleixes amb algun d'aquests requisits i a més tens més de 5 anys d'experiència com a lampista/a, aquest és el teu lloc de treball. Estem buscant un/a Oficial lampista/a amb coneixements d'electricitat, aigua i calefacció, Oficial primera.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.