Paleta.

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
- Experiència demostrable en construcció. - Persona amb autonomia, àgil i capacitat d'adaptació. - Viure prop de Torroella de Montgrí. - Tenir el permís de conduir. Aquesta oferta és gestionada per la Fundació Adecco, una entitat sense ànim de lucre. Tenim uns requisits imprescindibles: ser major de 45 anys, tenir el certificat de discapacitat superior al 33% o tenir el certificat assegurant haver patit una situació de violència de gènere. Si formes part d'un dels col·lectius, apunta't a l'oferta, ja que és un requisit obligatori.

Descripció
Busques feina d'Oficial en construcció amb una certa experiència en un lloc similar i amb possibilitat d'estabilitat? Tens experiència en construcció? Es valorarà positivament que comptis amb el curs de Prevenció de Riscos Laborals de 20 hores que s'exigeix en construcció i tenir la TPC.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.