Oficinal de 1ª de paleta per constructora

Oferta

Població
Cruïlles-Monells-Sant Sadurní de L'Heura

Experiència / Requisits sol·licitats
Es valorarà experiència en col·locació de pedra.

Descripció
Empresa constructora, moderna i innovadora, especialista en arquitectura tradicional i rehabilitació d'edificis existents, busca paletes. Formació a càrrec de l'empresa però es valorarà experiència en col·locació de pedra. Imprescindible bona actitud, passió per l'ofici i ganes de treball en equip. Obres principalment Empordà, Gironès, La Selva, Pla de l'Estany. Horari de 7 a 15h. Magatzem a Sant Joan de Mollet.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.