Personal polivalent de sala

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Ets una persona sociable, activa i amb ganes de superació? T'agrada el treball en equip amb objectius comuns? Tens experiència en hostaleria / sector oci? Tens disponibilitat per treballar en horaris de tarda-nit i caps de setmana? No dubtis en apuntar-te. T'esperem!!!

Descripció
Bowling d'Aro busca personal per tot l'any, per diversos zones de treball. Atenció al client en les diferents àrees del centre. Assessorar al client en les seves necessitats. Atendre petites incidències tècniques de les màquines. Mantenir l'establiment net i ordenat. Fomentar la fidelització de clients. Recepció de mercaderies. Durant temporada de festius (estiu, S. Santa, Nadal,...) possibilitat d'augment d'hores a la setmana, segons afluència i necessitats de l'empresa.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.