Electricista jove amb motivació, compromís i ganes d'aprendre en el sector de les energies renovables.

Oferta

Població
Palamós

Experiència / Requisits sol·licitats
Grau mitjà o superior en electricitat o fontaneria. Es valoren coneixements en tasques de lampisteria, aerotèrmia, cablejats, etc. No es requereix d'experiència professional.

Descripció
Muntatge d'estructures solars i mòduls fotovoltaics. Progressivament s'anirà introduint a la programació dels equips, la integració amb bateries de liti i la legalització de les instal·lacions.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.