Ajudant/a d'aplicador de control de plagues.

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Títol d'ESO, domini del català i castellà parlat i escrit, carnet de conduir B1, Informàtica a nivell usuari. Valorable coneixements en química o biologia.

Descripció
Persona dinàmica i amb ganes d'aprendre per ajudant d'aplicador de control de plagues i control i prevenció de la legionel·losis. S'ofereix contracte inicial de 3 mesos amb jornada parcial de 25h/setmanals de dilluns a divendres, amb possibilitat d'esdevenir indefinit i a jornada completa. Formació a càrrec de l'empresa.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.