Netejador/a de vidres.

Oferta

Població
Sant Feliu de Guíxols

Experiència / Requisits sol·licitats
- Valorable experiència en neteja vidres - Disposats a treballs d'alçada - Carnet de conduir i vehicle propi - Preferiblement major de 30 anys

Descripció
Persona dinàmica amb ganes de treballar, disposada a fer treballs d'alçada de neteja vidres i disposada a desplaçar-se per la zona Baix Empordà. Principalment les funcions del lloc de treball és per netejar vidres, però també com a suport a neteja general d'escales comunitàries, cases particulars i empreses.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.