Administratiu/va a temps parcial.

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència en tasques administrativa al menys un any. Bona actitud, bona presència i ganes de treballar. Coneixement d'eines informàtiques Office i programes de Facturació. Imprescindible coneixement de català i castellà escrit i parlat. Valorable coneixement d'altres idiomes. Preferència per treballar mitja jornada.

Descripció
Funcions administratives vàries: Atenció al client, Seguiment d´ingressos i despeses mensuals, Facturació de comandes, Controls bancaris online. Horari Matins.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.