Mecànic/a de manteniment industrial.

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
- Formació de CFGS manteniment, mecànica, electrònica i electricitat i/o similar. - Experiència prèvia mínima de 1-2 anys com a mecànic ajustador, desenvolupant tasques de manteniment industrial. - Coneixements/experiència en pneumàtica i hidràulica.

Descripció
AXXON TECH selecciona per empresa del sector industrial ubicada a zona Baix Empordà, un/a MECÀNIC/A DE MANTENIMENT INDUSTRIAL En dependència del responsable de manteniment, la persona seleccionada s'encarregarà del manteniment correctiu i preventiu de la maquinària de les instal·lacions i atenció a les incidències que puguin generar-se en el si de la producció. Imprescindibles coneixements i experiència en hidràulica, mecànica, pneumàtica, electromecànica. S'ofereix projecte estable i incorporació directa per empresa. Retribució en funció de l'experiència aportada. Horari de dilluns a divendres horaris rotatius mati i tarda.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.