Graeller/a a Palamós

Oferta

Població
Palamós

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència mínima d’un any. Conèixer els punts de cocció de les carns, peixos i verdures. Domini de català i castellà. S’ofereix Contracte indefinit. Torn partit a l’estiu. Torn intensiu de dilluns a dijous i partit de divendres a diumenges durant l’hivern. Salari 1.400 € nets, més incentius Carnet de conduir i vehicle per arribar al lloc de treball.

Descripció
Proveir les matèries primeres necessàries per a la cuina. Rebre les mercaderies i verificar-ne la qualitat i quantitat, i emmagatzemar-les. Cuinar a la graella les carns, peixos i verdures.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.