Dependents/es per botiga de roba de bany i roba interior. 20 hores i 30 hores.

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
S'ofereix:, -Jornada de 20h a 30h setmanals. -Salari fix + variable en funció de l'assoliment dels objectius. -Ambient jove i dinàmic. -Beneficis socials. Busquem: - Perfil dinàmic, orientat a objectius i amb gran motivació. - Valorable nivell alt d'anglès - Especialitzat en la venta al detall - Passió pel mon del retail. *Grup Calzedonia està fermament compromès amb la Igualtat d'Oportunitats entre totes les persones, evitant qualsevol tipus de discriminació per raó de sexe, circumstància personal i/o social.

Descripció
-Atenció al client, venda al detall, assessorament personalitzat. -Etiquetat de peces, reposició de producte. -Tasques de magatzem. -Cobrament a la caixa. -Control de l'estoc, supervisió del visual merchandising. -Manteniment de la botiga. -Garantir la qualitat del servei ofert als clients.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.