Operari/a de neteja.

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
IMPRESCINDIBLE: - DOMINI DEL CASTELLÀ I CATALÀ. - CARNET DE CONDUIR I VEHICLE PROPI PER ARRIBAR AL CENTRE DE TREBALL. - EXPERIÈNCIA MÍNIMA DE 6 MESOS EN EL SECTOR DE NETEJA - PERSONA polida, RESPONSABLE I AMB GANES DE TREBALLAR

Descripció
ES PRECISA PERSONAL DE NETEJA PER A REALITZAR SERVEIS DE MANTENIMENT EN FABRICA SITUADA A PALAFRUGELL. LA JORNADA es de 12,50H SETMANALS. ELS HORARIS SÓN COMPATIBLES PER PODER COMPAGINAR AMB ALTRES SERVEIS.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.