Cambrers/es de sala.

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Formació mínima: ESO Formació valorable: CFGM restauració valorable 2 anys d’experiència en sala. Informàtica: TPV. Carnet i vehicle si es viu fora de Torroella de Montgrí.

Descripció
Es busquen 5 cambrers de sala per treballar a Torroella de Montgrí. TASQUES: Preparació de les taules, d'organitzar-les, de la correcta disposició de les cadires i de la preparació de tot el servei de taula. Supervisar que la vaixella, la cristalleria, la coberteria i la roba de taula estiguin en estat òptim i preparades abans i després de cada servei. Recepció i acomodació dels clients a la seva taula. Prendre nota de la comanda i tramitar-la al servei de barra o a la cuina de l'establiment. Assessorar els clients i els informa sobre la carta, i resol els possibles dubtes que puguin tenir quant a l'oferta de l'establiment. Proporcionar el servei, tot distribuint les begudes i els aliments sol·licitats pels clients. Atendre les possibles reclamacions. Cobrar les consumicions i de lliurar el canvi i el rebut corresponent. Controlar les existències del magatzem i tramita les comandes corresponents en cas d'esgotar-se algun producte. Preparar alguns aliments i begudes com ara entrepans, esmorzars, berenars... que siguin fàcils d'elaborar. CONDICIONS: Incorporació immediata. Horari juliol: mitja jornada de 19:00 a 1:00. Horari agost: torn flexible. Festiu: 1 dia. Salari: segons conveni. Contracte directe amb l'establiment.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.