Monitors/es de Kayak, Paddlesurf, Windsurf o Vela

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Preferència amb experiència prèvia en aquests tipus d'activitats. Molt valorable titulació de vela i/o altres activitats acuàtiques

Descripció
A Rosa dels Vents seleccionem monitors/es de Kayak, Paddlesurf, Windsurf o Vela per la nostra base nàutica ubicada a la Gola de Ter (prop de l'Estartit). Jornada de 8 hores i oferim manutenció i allotjament (pis per a tot l'equip)

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.