Treballador/a per residir intern/a a casa particular a Palamós.

Oferta

Població
Palamós

Experiència / Requisits sol·licitats
- Experiència mínima de 3 anys desenvolupant tasques similars. - Persona responsable, amb bona actitud. Durada: Dos mesos. Disponibilitat dilluns a diumenge. Festiu a pactar amb l'empresa.

Descripció
Funcions: Preparació d'àpats per una família nombrosa a la zona de Palamós, pels mesos de juliol i agost. - Disposició per fer servei domèstic: neteja, bugada, planxa, etc. Condicions laborals: - Jornada: completa. - Horari: de dilluns a diumenge, amb descansos establerts. - Salari: 2.200€ nets mensuals. - Beneficis: habitatge dins el terreny principal independent de la casa principal.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.